Over

Beautysalon La Rheine is al 14 jaar gevestigd midden in het centrum van Groningen en is onderdeel van het Schimmelpenninckhuys Hotel.

De reden dat ik in dit hotel zit is  dat mijn moeder de eigenaresse is en mijn zus directrice en we dus als familie in hetzelfde pand zitten.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij instituut De Vries Kok voor Schoonheidsspecialiste en Visagie en  en de Noord Nederlandse Academie voor pedicure en de specialisaties Diabetische voet en Reuma voet , Beugeltechnieken , Orthesiologie. Verder heb ik meerdere bijscholingen gehad in diverse massagetechnieken oa. Shiatsu Stoelmassage en Shiatsu Ryoho en Voetreflexologie bij het DBA, Reiki 1 en 2 dat gebruik ik tijdens mijn behandelingen waar nodig.

Werken met mijn handen, geuren en schoonheid is iets wat mij heel erg aantrekt. Ook het contact met de mensen zich beter te laten voelen en te verwennen!

De salon is bereikbaar via de hoofdingang, vervolgens richting de brasserie en bij het buffet rechts naar boven de trap op.

La Rheine is aangesloten bij de brancheorganisaties ProVoet en de ANBOS