MASSAGES


Klassieke massage, 20 minuten:  € 25,-
Keuze uit: rug of benen.

Klassieke massage, 30 minuten: € 35,-

rug,nek en schouder met voeten of gezicht, nek en decolleté

Klassieke massage, 50 minuten: € 42,50
Tijdens deze massage worden zowel de rug, hoofd en benen gemasseerd.

Klassieke massage,60 minuten: € 50,-

hele benen, rug nek en schouder, en voeten en gezicht hals en decolleté,hoofd

Voetreflexmassage, 45 minuten: € 45,-


Hot-Stone Massage, 60 minuten: € 50,-

Hot Stone Massage,30 minuten:€ 35,

Klankmassage, 60 minuten: € 50,- 

Vlindermassage, 30 min. :€ 35,- 


De Vlindermassage is een eenvoudige zachte en subtiele massage op de ruggengraat die diep in werkt op het centrale zenuwstelsel. De massage geeft een diepe ontspanning en nodigt het lichaam uit om blokkades en oude spanningen (stress) los te laten. En zo komt er weer balans in het lichaam.


Bij de Vlindermassage wordt per lichaamsgebied een eenvoudige lichte massage beweging in verschillende banen continu herhaald. Op de rug hebben de banen de vorm van een vlinder. Ondanks de herhaling voelt elke nieuwe ronde weer anders en kan er energetisch veel gebeuren. Het geeft een meditatief karakter.

Ons lichaam kent enkele belangrijke centra. Een van deze centra is de ruggenwervel. Hier komen alle zenuwbanen vanuit het gehele lichaam samen. Deze zenuwen regelen en besturen de verste uithoeken van ons lichaam. Het prikkelen van deze banen is het doel van deze massage. Door deze prikkelingen draagt men ertoe bij dat er in het lichaam een harmonisatie optreed.


De massage stimuleert en herstelt de oorspronkelijke werking van de zenuwen. Ook de blaasmeridiaan loopt over de ruggenwervels. Deze blaasmeridiaan is met haar 67 punten de langste en oppervlakkigst gelegen meridiaan. Via de rug maakt zij verbinding met alle organen. Zij voert de losgekomen spanningen/afvalstoffen af.

Wat kan deze massage voor je betekenen?

rust, veiligheid en geborgenheid
stress verminderen
pijn verlichtenloslaten van spierspanning en spierknopen
gewrichten soepeler maken
bevorderd het zelfgenezend vermogen                                         
spanning in je lichaam leren herkennen
meer genieten van een eigen lichaam


Klankmassage, 60 min. : €50,-


Door het zacht aanslaan van een Peter Hess klankschaal geeft de schaal een kalmerend geluid en ontstaan er vervolgens trillingen. De trillingen van de klankschaal zijn krachtig en verplaatsen zich snel door het lichaam. Dit komt doordat het lichaam uit ongeveer 80% water is opgemaakt.


Wanneer je niet lekker in je vel zit, lichamelijke klachten of spanningen hebt, is je lichaamseigen frequentie verstoord en zijn de trillingen lager. Een klankmassage heeft hier dan positief effect op. De klanken hebben zelfs helende en transformerende werkingen tot op celniveau. De cellen in het lichaam worden gecorrigeerd door de rustgevende klanken.


Door de herhaling van de klankmassage (bijvoorbeeld elke week of elke twee weken) zul je merken dat het effect steeds sneller voelbaar wordt, en tevens langer aanhoudt. Dit geeft je lichaam en geest de kans om werkelijk tot merkbaar herstel te komen.


(Deze behandeling wordt alleen op zondag en maandag gegeven overdag en dindag,woensdag, en vrijdagavond tussen 20.00 en 21.00

 door mijn partner Giorgos Gkourlias)

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is klankschaal.jpg